salut

Discutii despre arte martiale

salut

Mesajde Red » Joi Dec 03, 2009 4:59 pm

Salutare! Sunt un pusti din Bucuresti,si vreau sa practic si eu mma ,si am cateva intrebari:
Daca vreau sa ma apuc de mma, Cum trebuie sa procedez?(adica gen ce sali?ce pretzuri?)
Pana acum nu am practicat arte martiale si sunt cam afon dar imi doresc foarte mult sa incep.(apropo am 19 ani)
Red

Re: salut

Mesajde horia » Mie Ian 13, 2010 7:08 pm

Salut Red

Faptul ca esti din Bucuresti aduce anumite avantaje: in primul rand o mult mai mare varietata de sali de antrenament, si in al doilea rand un numar mult mai mare de antrenori bine pregatiti. Eu personal ti-as recomanda Academia de Lupta Ciprian Sora, sau Absoluto Gym, sau Respect Gym. Gasesti mai multe informatii la noi pe site in sectiunea "MMA in Romania". Vis-a-vis de preturi, pentru asta va trebui sa contactezi direct salile respective.De asemenea, Shin Daito e un club unde se lucreaza mult la pregatirea competitionala, ei participand si la multe competitii de amatori in diferite stiluri.Varsta de 19 ani e un moment bun sa incepi pregatire.
horia
Site Admin

Mesajde Red » Dum Ian 17, 2010 12:52 am

Respect Horia

De cand astept sa-mi raspunzi,in primul rand multumesc de sfaturi de mai sus , in al doilea rand vream sa-ti pun inca o intrebare, ce sanse reale am sa fac progrese avand in vedere k nu am practicat sporturi de contact?
Red

Mesajde horia » Sâm Feb 20, 2010 12:08 pm

Scuze de intarziere, dar am cam dat prioritate la site-ul propriuzis, nu asa de mult la forum, pentru ca inca nu am reusit sa trezim prea mare interes pentru sectiunea asta.
Sansele tale...100% :D Depinde numai de tine. De cat timp si de cata dedicatie ai pentru aceste sporturi. Va fi greu, nu, va fi foarte greu, si inseamna multe ore de, cum zic englezii "blood, sweat and tears" pana ai sa ajungi undeva. Parerea mea (nu sfat, pentru ca nu cred ca sunt in pozitie sa sfatuiesc pe nimeni) e sa iti stabilesti in primul si in primul rand niste obiective. E bine sa fie obiective realiste, simple, mici, pe termen scurt sau cel mult mediu, si sa dai apoi tot ce poti din tine pentru a le atinge. Si, crede-ma, daca ai lupta in sange, ai sa o simti de la sine.
Tine-ne la curent cu progresul tau, si spune si prietenilor tai despre noi.

Cu respect
HORIA
horia
Site Admin

Înapoi la Artele martiale in Romania