Natiunea MMA

"Braddock" Silva s-a accidentat; Fikri 'The Amazing' Ameziane ii ia locul in lupta cu Daniel Ghita
06/05/2011

Se pare ca Daniel Ghita nu are deloc noroc la adversari in aceasta perioada. Dupa ce primul adversar pe care el trebuie sa il intalneasca la It's Showtime Lyon, din 14 mai, Hesdy Gerges a fost arestat si urmeaza sa fie deportat in Belgia pentru implicarea in traficul international de substante narcotice, acum si inlocuitorul acestuia, Anderson "Braddock" Silva a iesit din carti.

Simon Rutz, proprietarul It's Showtime, a anuntat aseara ca Silva, care venea dupa o victorie spectaculoasa prin KO in fata lui Freddy Kemayo, in luna decembrie, s-a accidentat si nu va mai putea participa la eveniment.

Astazi, promotia olandeza a facut public numele luptatorului care ii va lua locul lui Anderson in confruntarea cu Daniel Ghita. Acesta este Fikri "The Amazing" Ameziane, coleg de sala cu campionul categoriei 70kg a It's Showtime, Chris Ngimbi, la Siam Gym.

La cei 21 de ani ai sai, Fikri are un palmares profesionist destul de bogat, cu 18 lupte, dintre care 16 victorii si 2 infrangeri. Cu toate astea, oricine din lumea mare a Kickboxului care accepta o lupta cu un Daniel Ghita in forma, cu doar noua zile inaintea galei, va avea o misiune extrem de dificial in fata sportivului nostru, iar "The Amazing" s-a putea sa afle lucrul asta chiar pe pielea lui, in 14 mai, la Lyon.

Horia Ciocan

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA