Natiunea MMA

"Inspire" - prima gala de BJJ dedicata in intregime femeilor, in Arizona
15/02/2011

Week-endul trecut statul american Arizona a intrat in istoria artei suave, fiind gazda primului concurs dedicat special reprezentantelor sexului frumos. Denumit "Inspire" (Inspiratie), evenimentul a strans pe aceeasi saltea 50 de participante apartinand a 23 de scoli din intreaga tara.

Organizarea acestei intruniri a fost asigurata de Team Megaton, scoala celebrului Wellington "Megaton" Dias, avand sediul in orasul Phoenix. La reusita acestui eveniment au pus umarul si Kristina Barlaan (centura mov, Nova Unićo), Luciana Dias (centura neagra, Gracie Humaita) si Mackenzie Dern (centura mov si castigatoare a doua medalii de aur la Europenele de anul acesta, Gracie Humaita).

Intrebata ce parere are despre numarul de participante, Kristina a declarat: "La inceput, cand puneam bazele proiectului "Inspire", speram ca 20-25 de fete sa poata veni, dar cu fiecare zi ce trecea numarul a inceput sa creasca, pana am realizat numarul celor prezente alaturi de noi. Oricum, ajutorul primit din partea comunitatii bjj a fost imens!".

Cu aceste trei doamne ale bjj-ului la conducere, proiectul "Inspire" creeaza un cadru perfect pentru ca persoanele de sex feminin sa invete lucruri noi, sa se antreneze, dar si sa creeze noi conexiuni sociale.

Tinand cont de succesul avut, Kristina intentioneaza in aceeasi maniera. "Am vrut sa promovam un eveniment la care fetele sa se simta speciale. Am vrut ca ele sa stie ca este bine sa lege prietenii cu concurente apartinand altor scoli de bjj, chiar daca vor concura impotriva lor. Comunitatea se va mari doar daca vom pune umarul toate, daca ne vom fi alaturi si ne vom sprijini pe viitor. A fost o prima editie, da acest gen de evenimente va continua. Vreau ca doamnele sa se simta in stare in a oferi altora inspiratie in ceea ce fac."

Sursa - www.graciemag.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA