Natiunea MMA

12 noiembrie - It's Showtime merge in Tenerife; Giorgio Petrosyan revins in ring
14/09/2011

Cu putin timp in urma, promotia olandeza a anutat reluarea campaniei asidue pe care o duce in ultimul timp, de acaparare a locului I pe scena mondiala a kickboxului profesionist.

Inceputul anului i-a gasit pe oamenii lui Simon Rutz ocupati cu numeroase gale de-a lungul si de-a latul Europei. A urmat apoi o perioada de vara mai putin intensa, dedicata in mare parte promovarii turneului Fast and Furios -70kg.

Acum It's Showtime isi reia politica de expansiune. Iar pentru asta revine pentru a doua oara in acest an in Spania. Gala urmeaza sa aiba loc pe 12 noiembrie in insulele Tenerife. La fel ca si gala din 18 iunie, in Tenerife vor avea ca parteneri pe Fix Eventos si Fighclub Group.

Acest eveniment va marca si revenirea in lupta a lui Giogio Petrosyan, campionul mondial K-1 MAX, care isi face astfel aparitia dupa problemele medicale la mana.

In aceeasi seara va fi pus in joc si titlul Categoriei -95kg, pe care Danyo Ilunga, actualul campion, il va apara in fata spaniolului Loren Javier Jorge.

Fight-cardul in acest moment se prezinta astfel:

Zeben Diaz vs Giorgio Petrosyan

Moises Ruibal vs Amir Zeyada

Jonay Risco vs William Diender

Loren Javier Jorge vs Danyo Ilunga (IT'S SHOWTIME world title 95kg max)

Sergio Wielzen vs Javier Hernandez

Santi Gonzales vs Murthel Groenhart

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA