Natiunea MMA

3 evenimente in 30 de zile este doar inceputul pentru Victory FC
18/10/2016  Indrazneata afirmatie ii apartine CEO-ului Victory FC, Ryan Stoddard, caruia i se datoreaza, in mare parte, viitoarele show-uri de la finele anului.
  Promotorul din Omaha va organiza, timp de o luna, trei gale de mare anvergura. Sirul de evenimente incepe pe 23 noiembrie cu VFC 53 de la Waterloo (Iowa), urmeaza VFC 54 de la Omaha (Nebraska), suita incheindu-se in 23 decembrie cu VFC 55 de la Topeka (Kansas).
  De un an parteneri ai UFC, cei de la Victory au fost nevoiti sa reprogrameze gala din 4 noiembrie pentru data de 23 decembrie datorita derularii ei, in direct, pe Fight Pass.
  Conform lui Stoddard, o problema in desfasurarea acestor gale ar fi lipsa de personal. In timp ce UFC are la dispozitie o impresionanta forta de munca, Victory nu dispune de atatia oameni, dar CEO-ul companiei da asigurari ca situatia poate fi gestionata cu luciditate.
  In schimb, VFC nu se teme de accidentari ale luptatorilor. “Daca cineva devine indisponibil intre timp, suntem in masura sa ii gasim rapid inlocuitor”, crede Ryan Stoddard.
  Seful de la Victory a mai dezvaluit ca intentia companiei pe care o conduce este sa se extinda in mai multe tari, una dintre optiunile imediate fiind Canada.
  Pana atunci, promotorul de MMA pregateste VFC 53. Pana acum au fost confirmate doua confruntari. In prima dintre ele, Mike Rhodes se va bate cu Ronald Stallings intr-un meci de 5 runde a cate 5 minute, in timp ce in cea de-a doua adversari vor fi Raufeon Stots si Jeff Curran (5 reprize de 3 minute fiecare).
  Biletele costa intre 25 si 500 de dolari in functie de locul ocupat in Center Waterloo.

  Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA