Natiunea MMA

A doua jumatate a K-1 World MAX 2013 Final 8, pe 28 decembrie in China
11/12/2013La scurt timp dupa ce a facut publice datele oficiale ale evenimentului cu numarul doi din K-1 World MAX Final 8, organizatia asiatica a dezvalui in mod oficial si locatia si fight-cardul primului dintre acestea.

Daca te numeri printe persoanele care au vazut cardul evenimentului K-1 din 11 Ianuarie, care reprezinta jumatate din finala K-1 World MAX 8, si ai fost putin dezamagit de el, anuntul de azi poate sa te faca sa te razgandesti. Astazi, cei in K-1 au avut o conferinta de presa in China, anuntand evenimentul ce va avea loc in 28 decembrie in Foshan, China. Acesta va fi difuzat live de Hunan TV in China, si de Epicentre.tv pentru restul globului.

Se pare ca acest eveniment va avea pe afis nume mult mai intresante. In continuare avem card-ul complet.
    Finala K-1 World MAX 8: Buakaw Banchamek vs. Zhou Zhi Peng
    Finala K-1 World MAX 8: Andy Souwer vs. Enriko Kehl
    Kong Hong Xing (China) vs. Saenchai (Thailanda)
    Li Ning (China) vs. Sutin (Thailanda)
    Han Kai Hu (China) vs. Chengrob (Thailanda)
    Zhang Kai Yin (China) vs. Rachen (Thailanda)
    Xie Lei (China) vs. Pasol (Filipine)
Saenchai este inca un om important pentru K-1, mai ales dupa ce s-a semnat un contract si cu Buakaw Banchamek in urma cu cateva luni, iar Andy Souwer continua sa ramana alaturi de acestia, spre deosebire de multi dintre sportivii europeni care au preferat GLORY in detrimentul K-1.

A doua runda a sferturilor de finala K-1 World MAX 2013 Final 8 are loc, asa cum s-a anuntat acum cateva zile, pe 11 ianuarie in Gran Canaria, Spania.

Luand in considerare fight-cardurile celor doua evenimente, toata lumea se asteapta la o finala intre veteranii Andy Souwer vs Buakaw Benchamek, o reeditare a legendarelor lupte din perioada de glorie a K-1.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA