Natiunea MMA

ARMURA merge in Bellator MMA; Geo Pacurariu lupta in aceasta seara in gala cu numarul 146
20/11/2015Geo Pacurariu este fara discutie cel mai in forma si mai activ luptator roman din artele martiale mixte profesioniste la nivel mondial.La cei 31 de ani ai sai, originar din Bucuresti, Geo duce cu succes steagul Romaniei in cateva dintre cele mai mari gale de pe continentul nord american. Veteran al organizatiilor Strike FC si Kempo Masters din tara noastra, el si-a facut debutul in circuitele regionale din statul Texas, 24/7 Entertainment si Fight Game in anul 2011. Prestatiile sale foarte bune l-au adus in mare familie a Legacy Fighting Championship, unde a debutat in anul 2013 cu o victorie spectaculoasa prin KO cu lovituri de brate in chiar prima runda a confruntarii cu Steven Peterson.

In 2015, dupa cateva succese importante in Legacy, el intra in vizorul Bellator MMA, organizatia considerata de multa lume drept numarul doi la nivel mondial, dupa gigantul UFC. Isi face debutul in galele organizatiei conduse acum de Scott Coker, fostul CEO al World Extreme Cagefighting, pe 27 martie la Bellator 135 - Warren vs Galvao. Adversarul sau a fost Ivan Cole, pe care l-a depasit tot in prima runda prin submisiei.ARMURA incearca sa isi aduca inca o data contributia la dezvoltarea artelor martiale in general si a MMA-ului in special fiind alaturi de Geo in revenirea sa in cusca Bellator, in aceasta seara in Thackerville, Oklahoma, Statele Unite ale Americii. Adversarul sau va fi un alt sportiv experimentat, Stephen Banaszack, cu noua lupte profesioniste la activ, dintre care patru sub bannerul Bellator.

Geo "Constantine" Pacurariu are in acest moment un palmares profesionist de 14 lupte, din care 10 victorii si 4 infrangeri.

O noua victorie i-ar putea aduce lui Geo atentia recruiterilor UFC. In acest moment, avand in vedere evolutiile sale din ultimul timp, dar si faptului ca urca in cusca celor de la Bellator, el are cele mai mari sanse de a ajunge sa concureze si in Octogon. ARMURA va face tot posibilul sa ii fie alaturi in continuare, in cariera sa profesionista din MMA-ul american.

Echipa ARMURAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA