Natiunea MMA

Adriano Moraes se bate cu Tilek Batyrov pentru centura interimara din One FC
10/08/2016

 

 Tilek Batyrov beneficiaza, astfel, de pe urma ghinionului pe care il are Andrew Leone, protagonistul unei accidentari stupide suferite in timpul unui antrenament.

 In vārsta de 24 de ani, kirghizul urmeaza sa se lupte cu Moraes pentru titlul interimar la categoria musca din One Championship in cadrul galei ce va avea loc sambata, 13 august, la Cotai Arena din Macao.

 Brazilianul Adriano Black Diamond Moraes, fost campion la categoria 56 de kg, a inregistrat cinci victorii in ultimele sale sase aparitii. Luptatorul de la Constrictor Team a cedat doar in fata imbatabilului Kairat Ahmetov, care i-a suflat titlul, in noiembrie anul trecut, printr-o decizie in unanimitate. Moraes (cu un palmares de 14 succese si doua infrangeri) a castigat ultimul meci, sustinut in luna martie a acestui an, in fata filipinezului Eugene Toquero.

 De partea cealalta, dublul campion mondial la sambo, Tilek Batyrov (10 succese si o infrangere in circuitul profesionist) tinteste a treia victorie consecutiva dupa ce i-a batut, in toamna anului trecut, pe Bagaudin Zarmanbetov si Giovanni Moljo. Singura infrangere suferita de Batyrov s-a produs tot in 2015, in fata lui Deivi Daniel Oliveira de Almeida.

 Confruntarea dintre Moraes si Batyrov este evenimentul principal al galei One Championship 45: Heroes of the world de la Macao, cardul principal continand 8 meciuri.

Victor Corobea- www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA