Natiunea MMA

Aldo-Holloway, de Valentine’s Day
13/12/2016  Jose Aldo a declarat presei braziliene ca il va infrunta pe noul pretendent la titlul de campion al categoriei pana in data de 11 februarie 2017.
  Potrivit afirmatiilor lui Aldo, meciul pentru unificarea centurilor va avea loc in cadrul UFC 208, gala programata la Centrul Barclays din Brooklyn.
  “Oricum as fi facut-o. Lupta asta trebuia sa aiba loc indiferent de cine s-ar fi impus sambata”, a precizat Aldo.
  La finalul saptamanii trecute, Max Holloway si-a castigat dreptul de a lupta pentru centura de campion al categoriei pana, dupa ce l-a invins pe Anthony Pettis in capul de afis al UFC 206 de la Air Canada Center din Toronto.
  Chiar in zilele premergatoare disputei cu Pettis, Holloway l-a provocat, in mod repetat, pe Aldo, pocindu-i, intentionat, numele.
  “Unde este acest Jose Waldo?”, s-a intrebat, retoric, “Blessed”, care a ajuns la a zecea victorie consecutiva.
  Jose Aldo este campionul interimar al categoriei pana, desi a fost spulberat in numai de 13 secunde de irlandezul Conor McGregor in meciul pentru atat de ravnita centura. Totusi, Aldo, care a revenit cu o victorie prin decizie unanima in fata lui Frankie Edgar la UFC 200, s-a ales provizoriu cu acest titlu dupa ce McGregor a fost nevoit sa renunte la centura pe care nu si-a aparat-o.
  Jose Aldo are un palmares de-a dreptul impresionant in MMA, avand la activ 26 de succese si suferind numai doua esecuri. Practic, McGregor i-a intrerupt sirul de 18 victorii. Inainte de infrangerea in fata lui “The Notorious”, brazilianul era imbatabil din noiembrie 2005.
  Ultimate Fighting Championship incheie anul cu UFC 207: Amanda Nunes impotriva Rondei Rousey, show programat la 30 decembrie, la T-Mobile Arena din Las Vegas. UFC 208 de la New York va fi primul eveniment de mare anvergura din 2017.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA