Natiunea MMA

Alexander Gustafsson este interesat de o lupta cu Lyoto Machida
12/04/2013Luptatorul UFC de la categoria semigrea Alexander Gustafsson a ratat o sansa incredibila saptamana trecuta, cand datorita unei accidentari din timpul antrenamentelor nu a putut sustine confruntarea lui Gegard Mousasi.

Pierzand sansa acestei lupte, Gustafsson asteapta urmatoare provocare si isi doreste sa concureze cat mai repede. Conform unui raport UFC Tonight, suedezul de 26 de ani isi doreste sa se confrunte cu Lyoto Machida. Acesta este un fost campion care are sanse la titlu in urma recentelor victorii asupra lui Ryan Bader si Dan Henderson. In plus, el este disponibil, neavand lupte programate in viitorul apropiat.

Gustafsson detine un record general de 15-1 si a iesit victorios din ultimele confruntari. 12 victorii ale sale au inclus finalizari, printre care se pot mentiona infrangerile lui Matt Hamill, Vladimir Matyushenko, Thiago Silva, Mauricio Rua si a lui James Te Huna.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA