Natiunea MMA

Alexander Gustafsson vrea o lupta Rico Verhoeven vs Benny Adegbuyi
27/08/2014Alexander Gustafsson, unul dintre cei mai titrati luptatori ai UFC din acest moment, si-a exprimat sprijinul deschis pentru campania sportivului roman Benny Adegbuyi pentru o sansa la titlul categoriei grele a GLORY.

Rico Verhoeven a castigat centura in Main Eventul galei Last Man Standing, trecand atunci de un alt sportiv roman, Daniel Ghita, in urma deciziei arbitrilor judecatori.

In ultimele sale declaratii publice, Verhoeven a analizat prestanta lui Benny in ringul GLORY, unde are un palmares de 2-0, apreciind calitatile lui, dar a precizat ca sportivul nostru are nevoie de mai multa experienta pana sa poata lupta pentru titlu.

Gustafsson s-a pregatit cu Benny si Andrei Stoica inainte de lupta Jimi Manuwa cu putin timp in urma. El cauta atunci parteneri de sparring capabili de un stand-up foarte bun, iar ce i-au oferit sportivii nostri a fost pe masura. El spunea atunci ca lupta cu cei doi a fost una deosebit de dificiala. "Parca luptam cu ursii" a spus sportivul suedez.

"Am auzit ca Rico Verhoeven cauta un nou adversar. Prietenul meu si partenerul meu roman de sparring Benny Adegbuyi de la Respect Gym e unul dintre cei mai puternici sportivi de stand-up cu care am facut sparring. Asa ca daca Rico are nevoie de un adversar pe masura, Benny e mai mult decat pregatit sa se ridice la nivelul provocarii, iar eu am sa fiu acolo sa il sustin."

E o dovada importanta de recunoastere a valori lui Benny, venita din partea unuia dintre cei mai buni artisti martiali din intreaga lume, si inca o dovada ca prezenta sa in circuitul GLORY nu e deloc una intamplatoare. Rezultatele muncii depusa atatia ani la rand alaturi de colegii sai de pregatire, fratii Stoica, si de maestrul Alin Panaite la Respect Gym Bucuresti incep sa isi arate roadele.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA