Natiunea MMA

Alexander Gustafsson vrea un nou adversar inainte de a il provoca din nou pe campion
05/09/2014Se pare ca Alexander Gustafsson s-a razgandit. Conform unui articol publicat de UFC Tonight, luptatorul de la categoria semigrea isi doreste o noua lupta inainte de a avea o sansa la titlu. Cu putin timp inainte, suedezul si-a exprimat parerea legata de confruntarea dintre Jon Jones si Daniel Cormier planificata initial pentru UFC 178, dar care s-a reprogramat pentru 3 ianuarie, in urma accidentari suferite de Jones in timpul unui antrenament. Initial Gustafsson ar fi trebuit sa il infrunte pe Jones in 27 Septembrie, dar a fost nevoit sa se retraga datorita unei accidentari suferite la genunchi.

“Nu suntem multumiti”, a declarat antrenorul lui Gustafsson, Andreas Michael, celor de la Sherdog.com. “Alex este pretendent de top, s-a accidentat, iar confruntarea in UFC a ramas pe locul 2. Evident ca daca nu se vor intalni, Alex si Jones ar trebui sa isi continue cariera. Toata lumea isi doreste sa urmareasca aceasta confruntare, deoarece ultima intre ei a fost cea mai buna din ultimul timp. Alex merita aceasta sansa”.

Cu toate astea, managerul lui Gustafsson, Manos Terzitaine a declarat celor din UFC Tonight ca Alex este dispus sa aiba o noua confruntare cu un adversar diferit , decat sa astepte castigatorul confruntarii dintre Jones – Cormier.

Aceasta modificare poate conduce la o lupta cu Anthony Johnson, care a avut victorii asupra lui Phil Davis si Antonio Rogerio Nogueira de cand s-a intors in Octogon. Recent presedintele UFC Dana White a declarat ca o confruntare intre Gustafsson si Davis ar fi o idee buna.

Alex nu a mai luptat din Martie, cand l-a infrant pe Jimi Manuwa prin TKO in cea de-a doua runda a UFC Fight Night Clash din Londra. “The Mauler” a fost o adevarata provocare pentru detinatorul centurii de la semi-grea, campionul Jones atunci cand cei doi s-au intalnit in Octogon.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA