Natiunea MMA

Ali Bagautinov, depistat pozitiv la testul antidoping efectuat inaintea UFC 174
11/07/2014Ali Bagautinov a fost depistat pozitiv cu erythropoietin (EPO) la testul antidoping dinaintea luptei pentru titlu cu Demetrious Johnson.

Comisia Atletica British Columbia a publicat rezultatele testelor efectuate in urma UFC 174, si din cei 8 luptatori, niciunul nu a avut rezultate positive pentru substantele interzise.

Testul lui Bagautinov a iesit inainte de eveniment, iar rezultatele nu au fost publicate in acel moment datorita "timpului de procesare in laborator", conform declaratiei oficiale. Cei din comisie i-au suspendat licenta in British Columbia si Canada pentru 1 an.

Inainte de infrangerea suferita in fata lui Johnson, Bagautinov a castigat 11 lupte consecutive, incluzand victoriile la decizie asupra lui Tim Elliott in UFC 167 si a lui John Lineker in UFC 169. UFC nu a facut inca public un punct de vedere asupra acestei situatii, dar este aproape sigur ca ii vor suspenda contractul de colaborare lui Bagautinov, cel putin pe perioada revocarii liceentei de lupta de catre Comisia Sportiva.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA