Natiunea MMA

Alistair Overeem pleaca de la Xtreme Couture si se pregateste in Olanda pentru lupta cu Lesnar
06/12/2011

Acum o luna de zile, Alistair Overeem a facut publica stirea ca se antreneaza la Xtreme Couture in Las Vegas pentru lupta cu Brock Lesnar de la UFC 141. Din pacate pentru fostul campion al greilor Strikeforce, circumstantele s-au schimbat foarte mult si l-au fortat sa plece de la sala lui Randy si sa revina in Olanda.

"Ma pregatesc pentru Lesnar in Olanda" a declarat el pe blogul personal. "Nu vreau sa intru in detalii prea personale, dar mama mea lupta se reface dupa o lupta cu cancerul, si are nevoie de sprijinul meu."

Desi o astfel de schimbare, pe ultima suta de metri in pregatirea unei lupte foarte importante nu e recomandabila in general, veteranul a nu mai putin de 47 lupte profesioniste crede ca de fapt ii va face bine.

"Ce pot sa spun e ca revenirea mea in Olanda, pentru a fi langa mama mea, nu imi va distrage atentia de la pregatire; de fapt ma impiedica sa imi pierd concentrarea. Daca ramaneam in Vegas, m-as fi gandit tot timpul la ea. Acum pot sa ma pregatesc la 100%, si stiu ca e doar in partea cealalta a orasului."

"Pregatirea merge bine pentru debutul meu in UFC. Am spuso si la conferinta de presa, si o repet acum: nu il subestimez pe Lesnar, dar am sa il rup in bucati si am sa merg sa iau titlul lui Junior dos Santos."

UFC 141 are loc la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, pe 30 decembrie 2011.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA