Natiunea MMA

Alistair Overeem va lupta în Octombrie pentru Glory World Series
29/07/2011

 
Glory World Series a lansat un poster miercuri pentru viitorul lor eveniment din octombrie, si cap de afiș era Campionul Strikeforce la Categoria Grea.

"Nu e stabilit niciun adversar încă, dar, probabil va fi un meci de MMA", a spus de Jong, antrenorul lui Overem de la Golden Glory si promotor al Glory World Series.

Overeem a fost eliminat săptămâna trecută din Grand Prix-ul Strikeforce la Categoria Grea, după ce le-a spus celor de la Zuffa ca nu va fi gata să lupte cu Antonio Silva în semi-finale, pe 10 septembrie.

"Strikeforce mi-a promis o data in toamna (octombrie / noiembrie), am acționat în consecință și am ales să plec în vacantă și să încep pregătirea în luna august", a explicat Overeem. "Zuffa / Showtime apoi a decis să  organizeze showul în septembrie și am fost nevoit sa refuz pentru ca era un timp prea scurt pentru a fi pregătit sută la sută. In loc sa amâne evenimentul, ei au decis că spectacolul trebuie să continue si vor utiliza o rezerva. "

Următorul eveniment din Glory World Series va avea loc în Moscova, Rusia. Serghei Kharitonov, un alt greu din Strikeforce care a mai luptat pentru Glory în trecut, este de asemenea prezentat si el pe poster.

Potrivit lui de Jong, evenimentul va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, dar data exactă nu a fost finalizat încă.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA