Natiunea MMA

Alvarez, noul campion UFC la usoara, Mina ramane imbatabil
08/07/2016
    Eddie Alvarez a devenit al optulea campion al categoriei usoare in cadrul Ultimate Fighting Championship, dupa ce l-a invins la pumni in prima runda pe Rafael dos Anjos in evenimentul principal al Galei UFC "Dos Anjos impotriva lui Alvarez", gazduita de MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, Nevada (SUA).

    Putini au crezut in izbanda lui Alvarez, iar americanul de 32 de ani a fost unul dintre ei. The Underground King a inceput perfect confruntarea cu favoritul dos Anjos, iar arbitrul Herb Dean a fost nevoit sa opreasca lupta dupa doar 3 minute si 48 de secunde si sa declare forfaitul brazilianului.

    Astfel, fostul campion in Bellator a devenit si primul care triumfa in UFC, Alvarez ajungand acum la al 28-lea succes in disputele de MMA.

    In celalalt cap de afis al galei de la Las Vegas, intr-un meci pentru categoria grea, Derrick Lewis s-a impus la limita in fata lui Roy Nelson. The Black Beast a controlat prima repriza, dar Nelson a revenit fara ca loviturile sale sa il puna la podea pe masivul texan.

    Intr-un joc din limitele categoriei semimijlocie, Alan Jouban l-a batut prin decizia unanima a arbitrilor pe Belal Muhammad. Initial, Brahma trebuia sa il aiba adversar pe Nordine Taleb, insa, dupa ce acesta s-a accidentat, s-a multumit sa ii produca lui Muhammad prima infrangere din circuit.

    Alta partida interesanta se anunta cea dintre Joseph Duffy si Mitch Clarke, insa irlandezul nu a fost de acord.  Irish Joe a avut nevoie de doar 25 de secunde pentru a-l sufoca la propriu pe canadian, obtinand astfel a 15-a victorie in MMA.

    La randul lui, brazilianul Alberto Mina a ramas imbatabil in MMA, adjudecandu-si al treilea succes in UFC. Soldatul Domnului l-a intrecut prin KO pe campionul de la semimijlocie din World Extreme Cagefighting, Mike Pyle. Dupa ce i-a aplicat lui Pyle, in aer, un genunchi realmente devastator, Mina l-a terminat pe acesta printr-o combinatie ucigatoare de pumni si ciocane.

    In cadrul aceleiasi gale, canadianul John The Bull Makdessi l-a invins, la limita, pe francezul Mehdi Baghdad, iar americanul Anthony El Toro Birchak a obtinut victoria, tot la puncte, in fata brazilianului Dileno Lopes. Un alt brazilian, Pedro The Young Punisher Munhoz s-a impus, in prima runda, in fata hawaiianului Russell Doane, in timp ce cocosul Felipe Sertanejo Arantes a avut castig de cauza in fata lui Jerrod Sanders (SUA). De asemenea, multiplul campion mondial la jiu-jitsu, brazilianul Gilbert Durinho Burns, l-a intrecut in prima runda pe Lukasz Sajewski, mexicanul Marco Psycho Beltran l-a invins in doua runde pe un alt brazilian, Reginaldo Vieira, iar Vicente Luque l-a rapus pe  Alvaro Herrera, castigand astfel, la numai 24 de ani, trei din ultimele sale patru lupte.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA