Natiunea MMA

Anderson "Braddock" Silva ii ia locul lui Paul Slowinsky in lupta cu Daniel Ghita din Lyon
08/04/2011


Anderson "Braddock" Silva si antrenorul sau, Thom Harinck, la Chakuriki Gym in Amsterdam

Paul Slowinski trebuia sa fie viitorul adversar al lui Daniel Ghita in gala It's Showtime Lyon, programata pe 14 mai.

Din pacate pentru el, sau poate din fericire, Paul s-a accidentat si nu va mai putea sa dea piept cu sportivul nostru. Promotia olandeza a anuntat acest lucru acum cateva momente intr-un comunicat oficial de presa.

Locul sau va fi luat de catre tanarul brazilian Anderson "Braddock" Silva, care in ultima sa lupta sub bannerul ITS, in gala The Sand din 18 decembrie anul trecut, i-a administrat un KO sever francezului Freddy Kemayo.

Ghita va trebui sa duca o lupta fara cusur, si sa castige confruntarea din Franta, pentru ca vine dupa o infrangere la pucte in fata lui Hesdy Gerges, in gala din 6 martie, iar acest moment al carierei sale nu ii permite prea multi pasi gresiti. Asta in ciuda faptului ca multa lume l-a vazut pe el invingator in lupta cu Hesdy.

It's Showtime Lyon va avea drept cap de afis revenirea in ring a lui "Golden Boy" Badr Hari, impotriva favoritului local Tony Gregory. In aceeasi seara urmeaza sa urce in ring, printre altii, Marat Grigorian, Chris Ngimbi, Chahid Oulad el Hadj, Tyrone Spong si campionul mondial K-1 MAX, Giorgio Petrosyan.

Horia Ciocan




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA