Natiunea MMA

Anderson Silva il va ajuta pe 'Lil Nog' in pregatirea luptei cu Rich Franklin
09/05/2011

Antrenorul de box Luis Dorea are sentimente amestecate despre viitoarea lupta intre Rogerio Nogueria si Rich Franklin, programata la UFC 133 in luna august. Venind dupa doua infrangeri consecutive in fata unor specialisti ai luptei la sol, ca si el, Dorea crede ca fostul campion de la categoria mijlocie e un bun oponent pentru veteranul brazilian.

"Cred ca e o lupta foarte buna. Lui Rich ii place lupta devarata, imi place sa schimbe lovituri, si e un atlet care nu da inapoi. Face spectacol, si lupta pe garda inversa. Rogerio stie foarte bine cum sa lupta cu acest gen de oponent, are abilitatea sa o faca" a declarata Dorea pentru Tatame.

"Sunt sportivi foarte bine cunoscuti amandoi, iar aceasta lupta ii va da ocazia lui Rogerio sa faca un mare pas inainte. Franklin are un nume respectat, e un fost campion, are experienta iar echipa e foarte multumita de aceasta lupta. Rogerio e si el foarte bucuros, ii plac provocarile importante. E o confruntare care il motiveaza."

"E printre cei mai buni din lume, asa ca visul nostru, tinta noastra este sa luptam intr-o zi pentru titlu. Rich Franklin e modalitatea prin care putem ajunge acolo. Lupta e foarte buna pentru ca e un om caruia ii place sa lupte."

Partenerul de antrenament al lui Rogerio, Anderson Silva, a luptat cu Franklin deja de doua ori si a obtinut victoria de fiecare data. Din acest motiv, "The Spider" urmeaza sa puna umarul la pregatirea colegului sau pentru aceasta importanta confruntare.

"Anderson vine sa se pregateasca in Brazilia. El face parte din echipa si va fi una dintre principalele arme in pregatirea lui Rogerio, atat din punct de vedere tactic cat si strategic. Sunt sigur ca Anderson is va aduce contributia la acest efort" a mai spus Dorea.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA