Natiunea MMA

André Galvão confirma pretentiile sale la medaliile de aur
09/03/2011

Dupa cum va informam zilele trecute, brazilianul a decis ca anul acesta sa isi face revenirea in competitiile de jiu jitsu brazilian, stabilindu-si ca obiectiv medalii atat in cadru Panamericanelor cat si la Mondiale. Se pare ca pretentiile lui sunt indreptatite dupa prestatia avuta in prima zi a calificarilor pentru campionatul mondial, eveniment desfasurat in San Diego.

Debutul calificarilor a fost fulminant, printre cei ce s-au remarcat fiind si luptatorul brazilian, ce a reusit sa obtina un loc in finalele categoriilor "-83 kg" si "absolut", unde il avea ca adversar pe compatriotul sau, Antonio Braga Neto.

In primul meci al categoriei "absolut", Galvão s-a impus cu scorul de 12-0, avand astfel culoarul asigurat spre semifinala, dupa ce in urmatorul act Bruno Frazatto, colegul sau de la echipa Atos i-a cedat locul. Penultimul act al competitiei a marcat confuntarea brazilianului cu Marcus Bochecha (echipa CheckMat). Meciul a fost unul plin de suspans, Galvao reusind sa castige (7-0) dupa ce initial se afla intr-o pozitie extrem de periculoasa, adversarul luandu-i spatele. Pentru rezultate complete accesati linkul:

http://www.graciemag.com/en/2011/03/world-pro-galvao-shines-at-day-one-in-san-diego/

Sursa - www.graciemag.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA