Natiunea MMA

Andy Souwer pierde la decizie in gala No Kick, No Life din Japonia
12/02/2014Dupa ce in luna decembrie a dus a lupta inegala cu apendicita, Andy Souwer a revenit in ring in Japonia, pentru prima data dupa o perioada mai lunga de convalescenta. Dupa ce a fost nevoit sa se retraga din mai multe lupte pe care le avea programate, multiplul castigator al centurii K-1 World MAX l-a avut ca adversar pe japonezul Tusukuru Midorikawa.

Inclusa pe fight-cardul galei RIKIX "No Kick, No Life" confruntarea dintre cei doi a fost decisa de decizia arbitrilor judecatori, dupa cinci runde de cel mai inalt nivel tehnic. Doi dintre arbitrii au dat decizia in favoarea japonezului Tusukuru, in timp ce al treile l-a vazut invingator pe olandezul Souwer, care a fost in cele din urma nevoit sa accepte infrangerea prin decizie neunanima.

E un inceput destul de dezamagitor pentru Andy, care poate a revenit in ring prea repede dupa operatia de apendicita din decembrie, mai ales avand in vedere ca adversarul sau nu este un luptator din topul kickboxerilor profesionisti din Japonia.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA