Natiunea MMA

Anthony Pettis isi apara titlul in fata lui Gilbert Melendez la UFC 181
22/07/2014Campionul categoriei usoare a UFC, Anthony Pettis isi va apara pentru prima data titlul in fata lui Gilbert Melendez pe 6 decembrie, in cadrul UFC 181. Gala nu are inca o locatie desemnata oficial, dar gazda ii va fi Sin City, Las Vegas.

Pettis a anuntat chiar el aceasta confruntare, in cadrul emisiunii TV The MMA Hour.

Presedintele UFC, Dana White, declarase de ceva timp ca are in plan o gala spectaculoasa pentru sfarsitul anului, undeva intre Craciun si Anul Nou, dar se pare ca pana la urma planurile s-au mai schimbat.

Pettis si Melandez sunt acum antrenorii The Ultimate Fighter 20, care are prima distributie exclusiv feminina din istoria reality-show-ului.

Melendez a pierdut prima sa incercare de a cuceri centura, atunci cand a fost invins in chiar debutul sau din galele UFC, in fata campionului de atunci, Benson Henderson.

Din cauza mai multor accidentari, in principal la ambii genunchi, Pettis a luptat doar de patru ori din februarie 2012. El a urcat in Octogon ultima data in luna august a anului trecut, cand l-a submis pe Henderson si a cucerit centura in gala UFC 164. El trebuia sa isi apere titlul in fata lui Josh Thomson la UFC on FOX 10, dar a fost nevoit sa se retraga pentru a se opera la genunchi.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA