Natiunea MMA

Antonio "Bigfoot" Silva a fost depistat pozitiv cu un nivel ridicat de testosteron
18/12/2013Brazilianul Antonio "Bigfoot" Silva a pierdut bonusul de 50.000$ oferit pentru Lupta Serii, dupa ce a fost depistat pozitiv la un test anti-doping dupa lupta epica impotriva lui Mark Hunt la UFC Fight Night Australia.

Dupa un adevarat razboi purtat pe nu mai putin de cinci runde, lupta a fost declarata cea mai frumoasa confruntare din istoria categoriei grele a UFC, iar sportivii au fost premiati cu bonusul special oferit de organizatia americana in aceste ocazii.

Silva avea aprobarea UFC pentru de acum mult criticata terapie de inlocuire a hormonilor, dar chiar si asa nivelul de testosteron cu care a fost el depistat la controlul anti-doping este mult peste limitele admise.

Imediat dupa anuntarea acestui lucru, UFC i-a retras premiului de 50.000$ si l-a suspendat noua luni din activitatea competitionala. In plus, ei au decis acordarea acestui bonus adversarului sau, Mark Hunt, care va primi astfel in plus pe langa bursa de lupta un bonus de 100.000$ pentru prestatia sa.

Aceasta e a doua ocazie in cariera lui Silva cand a fost depistat la controlul anti-doping, dupa ce in 2008, in urma victoriei prin TKO in fata lui Justin Eilers intr-o gala Elite XC, a testat pozitiv pentru boldenon.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA