Natiunea MMA

Antonio "Bigfoot" Silva il provoaca pe Lesnar si vrea sa il trimita inapoi in pro-wrestling
16/03/2011

Antonio Silva a reusit cu putin timp in urma cea mai importanata victorie din cariera sa, resusind sa il invinga pe unul dintre cei mai titrati luptatori de MMA din toate timpurile, Fedor Emelianenko. Acum, la scurt timp dupa ce Zuffa, compania mama a UFC a achizitionat Strikeforce, brazilianul vrea sa adauge inca un nume important la curriculumul sau.

"Ma bucur mult. UFC e cel mai mare nume din lumea MMA. Cei mai buni luptatori sunt aici. Mi-ar place sa lupt acolo. As vrea sa lupt cu Brock Lesnar si sa il trimit inapoi in pro-wrestling, pentru ca nu accept faptul ca e considerat numarul 2 in lume."

"Nu e nimic personal; nu il cunosc pe Brock. E doar o chestie profesionala. Lupt pentru familia mea. Imi place sa lupt si am nevoie de lupta, asa ca am sa lupt cu orunde cu oricine."

Aceasta recenta declaratie nu e prima data cand "Bigfoot" are o problema cu fostul star al WWE. In luna noiembrie, el l-a numit pe acesta "luptator fals".

"Cred ca trebuie sa revina la luptele regizate" spunea anul trecut Silva despre Brock Lesnar. "Am spus intotdeauna ca nu e mai bun decat Fedor, sau Minotauro, sau Cigano....Cu siguranta nu e numarul unu. Pentru mine, cand Werdum l-a invins pe Fedor, trebuiau sa il pune pe el pe primul loc. Dar nu, l-au pus pe Brock Lesnar. Acum, cu siguranta ca locul unu e pe maini bune. Cain e un luptator foarte capabil."

Nemultumirea lui fata de clasificarea lui Lesnar a fost cu siguranta in mintea multor alti atleti.

"A fost ridicol pentru noi, luptatorii, sa vedem cum Brock Lesnar, cu doar patru sau cinci lupte la activ era considerat cel mai bun atlet din lume. Iar oameni ca Velasquez, Cigano, Fedor sau Minotauro vin dupa el. E un luptator fals."

Sursa - www.bloodyelbow.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA