Natiunea MMA

Au fost anuntate perechile de luptatori din GLORY Last Man Standing;Bogdan Stoica lupta cu Barrett
12/06/2014GLORY Last Man Standing se anunta a fi un turneu de zile mari. In jurul lui, cea mai mare promotie de kickbox profesionist din lume a construit gala cu numarul 17, ce se va desfasura pe 21 iunie in Los Angeles, California.

In cadrul acestui turneu, Bogdan Stoica isi va face debutul in evenimentele organizate de GLORY, iar adversarul sau este unul pe masura nivelului foarte ridicat la care va lupta. Wayne Barrett a semnat cu GLORY in 2013, si a aparut pe fight-cardul galelor cu numarul 9, 10 si 12. Toate trei luptele sale s-au terminat cu victorie, primele doua inainte de limita in timp ce ultima a fost chiar Main Eventul GLORY 12 New York in noiembrie anul trecut, in fata favoritului specialistilor, Joe Schilling, fostul castigator al Turneului Categoriei Mijlocii.Desi in Last Man Standing mai lupta alti sportivi de top ca Melvin Manhoef, Joe Schilling, Filip Verlinden sau Artem Levin, tragerea la sorti i-a adus lui Bogdan probabil cel mai dificil advesar ( in afara poate de Levin) pe care il putea primi. Cu toate astea cel mai mic dintre fratii Stoica e foarte motivat, mai motivat decat a fost pana acum in cariera sa, si credem in capacitatea lui de a face un meci frumos si de a arata lumii ca avem si la aceasta divizie de greutate un cuvant important de spus in kickboxul profesionist mondial.

Fight-cardul turneului Last Man Standing este:

Side 1
Artem Levin vs. Alex Peireira
Filip Verlinden vs. Melvin Manhoef
Side 2
Joe Schilling vs. Simon Marcus
Wayne Barrett vs. Bogdan Stoica

Mai sunt putine zile pana la data galei, dar se anunta un spectacol foarte interesant, pe care Natiunea MMA il va urmari indeaproape si va va tine la curent cu cele mai importante informatii.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA