Natiunea MMA

Baby Slice calca pe urmele tatalui sau in MMA-ul profesionist
29/07/2016    Kevin Ferguson Jr. urmeaza cariera regretatului Kimbo Slice. Fiul cel mare al lui Kevin Ferguson, plecat prematur si fulgerator dintre noi in 6 iunie, in Florida, este pregatit sa lupte in gala de la Honda Center din Anaheim.

Asadar, debutul lui Baby Slice in Bellator are loc la mai putin de 3 luni de la decesul tatalui sau, provocat de o necrutatoare insuficienta cardiaca. El urmeaza sa intre in MMA-ul profesionist la gala Bellator 160, ce va avea loc in 26 august.

In varsta de 24 de ani, Kevin Jr. are un singur meci disputat la amatori, dar i-a fost de ajuns victoria, inainte de limita, asupra lui Tim Brink pentru a-i convinge pe toti ca aschia nu sare departe de trunchi.

Bellator nu are inca un adversar pentru Baby Slice. Tot ce se stie pana acum e ca meciul sau e inclus pe cardul de lupta Bellator 160, al carui  cap de afis e confruntarea dintre Benson Henderson si Patricio Freire.

Vlad Amariei- www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA