Natiunea MMA

Baby Slice debuteaza in Bellator
08/11/2016  Dupa ce, din diverse motive, a intarziat de doua ori intrarea in Bellator, Kevin Ferguson Jr. va lupta, in sfarsit, in prima sa partida din circuit in cadrul preliminariilor galei din 19 noiembrie, gazduita de SAP Center din San Jose, California (Statele Unite ale Americii).
  Baby Slice il va avea adversar pe Aaron Hamilton, un sportiv mai mult decat mediocru.
  In varsta de 24 de ani, Baby Slice este  fiul regretatului "Kimbo Slice", un luptator de strada din Miami, care s-a facut cunoscut in urma unor clipuri postate pe Youtube. Mai tarziu, Ferguson senior a concurat in EliteXC, Ultimate Fighting Championship si Bellator. Kimbo Slice s-a stins fulgerator din viata in iunie, la varsta de 42 de ani.
  Acum, Baby Slice incearca sa ii calce pe urma tatalui sau. Se antreneaza cu cei de la Team Body Shop, sub comanda fostului campion de lupte Antonio McKee. El a avut un singur meci la categoria amatori, un KO in fata lui Tom Brink. De atunci, insa, ambele meciuri, programate la Bellator 160 si 162, i-au fost anulate.
  La randul sau, “The Snake” Hamilton intra in cusca dupa doua infrangeri consecutive, vizand astfel primul succes din promotie.
  Capul de afis al galei Bellator 165 din San Jose il reprezinta confruntarea pentru titlul de la categoria usoara dintre detinatorul centurii, Michael Chandler, si fostul campion UFC, Benson Henderson.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA