Natiunea MMA

Badr Hari lupta din nou pentru Global FC pe 16 octombrie in Dubai
17/07/2014In ultimul timp au aparut mai multe zvonuri legate de viitoarea aparitie in ring a unuia dintre cei mai controversati dar si talentati kickboxeri profesionisti din lume, Badr Hari. Pe o pagina de Facebook care sustine ca e a lui personala a fost postata vestea luptei sale cu Patrice Quarteron pe 16 octombrie, intr-o gala Global Fighting Championship din Dubai.

Acum, aceasta veste a fost confirmata in mod oficial de catre oficialii organizatiei cu baza in Emiratele Arabe Unite.

Relatia dintre Hari si aceasta promotie pare sa fie una de lunga durata, el aducand "star power-ul" de care orice entiate noua are nevoie, iar ei oferindu-i suficienti bani pentru aceasta incat sa nu simta lipsa mult-asteptatului si doritului contract dintre el si GLORY.

Pe acelasi fight-card a mai fost anuntat si o piramida de patru luptatori la categoria grea, cu nume destul de interesante: Melvin Manhoef vs Hassan si Ismael Lazaar vs Tai Tuivasa. Marele premiu pus in joc este si aici unul consisten, castigatorul plecand acasa cu un cec de un milion de dirham.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA