Natiunea MMA

Ben Askren isi va apara titlul ONE FC in fata lui Sapo Santos in aprilie
20/01/2015Ben Askren urmeaza sa isi apere titlul categoriei semi-mijlocii a ONE FC in fata lui Luis "Sapo" Santos in luna aprilie.

Surse apropiate acestei lupte au confirmat aceasta stire pentru site-ul sherdog.com. Gala va avea loc in Manila, Filipine, dar o data oficiala pentru acest eveniment nu a fost inca anuntata.

Askren, 30 de ani, a concurat de doua ori pentru ONE FC de la plecarea din Bellator. El l-a invins prin arm-triangle Choke pe Bakhtiyar Abbasov in gala cu numarul 16, "Honor and Glory", iar mai apoi a trecut de Nobutatsu Suzuki la ONE FC 19 "Reigh of Champions". El nu a cunoscut inca infrangerea in cariera sa profesionista de MMA.

Santos, 35 de ani, are nu mai putin de 71 de lupte profesioniste la activ din 2000. Si el veteran al circuitului american Bellator, Sapo a fost invins mai intai de Ben saunders si apoi de Ryan Ford inainte de a incepe o serie de sapte victorii consectuive, din care sase in prima runda, inainte de a primi sansa de a lupta cu Askren. In cea mai recenta aparitie a sa, in chiar cusca rotunda a ONE FC, Santos l-a invisn pe Abbasov.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA