Natiunea MMA

Benny Adegbuyi lupta maine seara in Turneul Categoriei Grele de la GLORY 24 Denver
08/10/2015Maine seara, cel mai activ greu roman al momentului, Benny Adegbuyi, pregatit de Alin Panaite la Respect Gym in Bucuresti va urca din nou in ringul GLORY.

Magness Arena, din Denver, Colorado, va fi gazda vineri seara evenimentului care va avea pe fight-card si o piramida de patru luptatori la categoria grea. Castigatorul acesteia va primi dreptul de a urca in ring impotriva actualului detinator al centruii, olandezul Rico Verhoeven.

Alaturi de Benny ii vom putea vedea la lucru pe experimentatul austrailian Ben Edwards, unul dintre oamenii cu cel mai greu pumn din kickboxul profesionist mondial, pe Jhafar Wilnis, probabil cel mai subapreciat luptator al acestei divizii de greutate si pe veteranul Mladen Brestovac, care a concurat si in galele puse in scena de SuperKombat.

Benny are astfel sansa de a isi lua revansa in fata lui Rico, dupa ce olandezul a trecut de el la decizie intr-o lupta foarte disputata la GLORY 22 Franta. Tot ce are de facut este sa treaca mai intai de Mladen, pe care l-a mai invins o data in 2012 si mai apoi de castigatorul confruntarii dintre Edwards si Wilnis. Multi specialisti din domeniu dau ca aproape sigura o finala a Turneului intre sportivul nostru si australianul Edwards, dar raspunsul final il vom afla doar maine seara.

Main Eventul serii va fi lupta dintre Joe Schilling si Jason Willnis.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA