Natiunea MMA

Benson Henderson vs Rustam Khabilov pe 7 iunie in gala UFC din Albuquerque.
19/03/2014Fostul campion de la categoria usoara Benson Henderson il va infrunta pe Rustam Khabilov in cadrul Ultimate Fighting Championship.

Oficialii promotiei au confirmat confruntarea in aceasta dimineata prin intermediul “Albuquerque Journal”. Intalnirea celor doi va fi cap de afis pentru UFC Fight Night din 7 Iunie la Tingley Coliseum.

Henderson, 30, a capturat titlul UFC din mainile lui Frankie Edgar in Februarie 2012, reusind sa isi apere centura de 3 ori inaintea de a o pierde in fata lui Anthony Pettis in August.

Khabilov va avea avantajul luptei in teren propriu. Dupa ce a castigat 3 confruntari in Octogon, “Tiger” a fost programat pentru o intalnire cu Rafael des Anjos in cadrul UFC 170, dar a fost nevoit sa se retraga datorita unei accidentari neasteptate.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA