Natiunea MMA

Bibiano Fernandes si Soo Chul Kim unifica titlurile categoriei cocos a ONE FC pe 18 octombrie
13/08/2013O lupta la categoria cocos intre Bibiano Fernandes si Soo Chul Kim va fi Main Eventul galei de revenire a ONE Fighting Championship in Singapore pe 18 octombrie.

Organizatia asiatica a anuntat ieri evenimentul, care se va desfasura la Singapore Indoor Stadium. Tabelul principal al galei ONE FC 11 "Total Domination" va putea fi urmarit live in sistem pay-per-view la OneFC.Livesport.tv, in timp ce confruntarile de pe tabelul preliminar urmeaza sa fie transmise live de Sherdog.com.

Fost campion in doua divizii de greutate a DREAM, Fernandes a castiga titlul interim al categoriei cocos a ONE FC in luna mai, cand a castigat cu usurinta o decizie unanima in fata lui Koetsu Okazaki, ducand astfel la sase seria sa de victorii consecutive. El si-a facut debutul in galele organizate de aceasta promotie in august 2012, in gala cu numarul 5 din istoria lor, castigand atunci tot la decizie in fata lui Gustavo Falciroli.

Kim e detinatorul titlului propriuzis, castiga in urma KO-ului reusit in fata lui Leandro Issa dupa 15 secunde trecute din runda a doua a confruntarii din cadrul galei ONE FC 6. Titlul interim, detinut de Bibiano, a fost creat atunci cand luptatorul de 21 de ani din Coreea de Sud s-a accidentat si nu a mai putut lupta pentru a isi apara centura. El vin in Singapore cu o serie de trei victorii consecutive.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA