Natiunea MMA

Bibiano Fernandes vs Masakatsu Ueda pentru titlul de la categoria cocos la One FC 15 Rise of Heroes
12/03/2014Bibiano Fernandes isi va apara titlul categoriei cocos One Fighting Championship in fata lui Masakatsu Ueda in main event-ul One FC 15 “Rise of Heroes”.

Confruntarea a fost confirmata luni, si va avea loc la Mall of Asia Arena din Pasay, Filipine. De asemenea a fost anuntata o lupta intre australianul Rob Lisita si japonezul Yusuke Kawanago la categoria pana si una la categoria musca intre Gianni Subba si Eugene Toquero.

Fostul campion al organizatiei Dream din Japonia, Fernandez, in varsta de 33 de ani, a refuzat un contract cu UFC in favoarea celor de la One FC. De atunci, “The Flash” a concurat de doua ori. Prima data a obtinut titlul interimar al categoriei cocos in fata lui Koetsu Okazaki iar a doua confruntare a fost cu Soo-Chui Kim. Ambele confruntari au fost de 5 runde, si ambele s-au incheiat cu victorii prin decizie unanima.

Ueda, 36, si-a inceput cariera cu o lupta de 12 runde, care s-a incheiat prin obtinerea titlului Shooto la categoria de 60 kg. In urma infrangerii din 2010 in fata lui Shuichiro Katsumura, Ueda are un record personal de 8-1, care include 3 victorii consecutive in cusca. Ultima confruntare avuta a fost in Martie, cand a castigat confruntarea cu Kevin Belingon la inaugurarea grand prix-ului categoriei cocos One FC.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA