Natiunea MMA

Bobby Green, campionul King of the Cage, semneaza cu Strikeforce si debuteaza in 12 august
15/07/2011

Campionul categoriei usoare a promotiei King of the Cage, Bobby Green, a semnat un contract pentru mai multe lupte sub bannerul Strikeforce, si se pare ca isi va face debutul pentru aceasta la Strikeforce Challenger 18 din 12 august. Inca nu se cunoaste oponentul sau.

Invingator in ultimele sale cinci aparitii in lupta, Green a castigat centura KOTC in ultima sa prezenta, in urma unei decizii unanime din fata lui Dom O'Grady in luna aprilie. A fost a doua centura a promotiei care a intrat in posesia lui Gree, dupa ce el devenise campion si la semi-mijlocie in februarie 2010, cand l-a facut KO pe Rick Legare Jr.

La doar 24 de ani, el are 13 victorii reusite prin submisiei sau KO din cele 15 ale carierei, si a ajuns la decizia arbitrilor judecatori doar de trei ori.

Avand ca Main Event confruntarea dintre Jorge Gurgel si Joe Duarte, Strikeforce Challengers 18 se va desfasura la Palms Casino Resort in Las Vegas. Pe acelasi fight-card isi va face debutul judokana Ronda Rousey, medaliata cu bronz la Olimpiada din 2008, care va da piept cu Sarah D'Alelio.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA