Natiunea MMA

Bogdan Stanciu si Izidor Bunea, de la Kudokai Full Contact Sibiu intra in echipa ARMURA
21/10/2013Incepand de vineri, 18.10.2013, sportivii Bogdan Stanciu si Izidor Bunea, din cadrul clubului Kudokai Full Contact Sibiu pregatiti de Adrian Mihai au semnat un parteneriat oficial cu producatorul de echipamente profesionale de lupta ARMURA.

"Cred ca a venit timpul ca si in tara noastra firmele din lumea artelor martiale sa sprijine direct sportivii de top" spune Horia Ciocan, Brand Managerul ARMURA. "Nu suntem la nivelul marilor nume din strainatate, nici ca vanzari si nici ca putere financiara, dar baietii astia care isi petrec ore lungi in salile de antrenament, care transpira si muncesc din greu pentru a se afirma pe scena mare a acestor sporturi atata de dragi noua merita orice ajutor pe care il putem oferi. "


 
Cei doi vor purta de acum incolo echipamente furnizat de firma romaneasca in competitiile sau stagiile si semninariile la care urmeaza sa ia parte. Ei intra astfel in echipa tot mai extinsa de sportivi de top cu care ARMURA colaboreaza.

"Am ajuns la o intelegere cu ARMURA pentru a ii reprezenta ca si imagine" a declarat antrenorul celor doi, Adi Mihai. "Suntem foarte multumiti de produsele lor, care se ridica la standardele noastre de pregatire si care ne vor fi de mare ajutor pe viitor, atat la competitii cat si in antrenamentele noastre de mare intensitate."Activi atat pe scena de MMA cat si pe cea de kickbox, Bogdan Stanciu si Izidor Bunea sunt doi dintre cei mai cunoscuti sportivi profesionisti din lumea artelor martiale de la noi din tara. Ei au concurat, de-a lungul timpului, in toate galele importante din Romania.

ARMURA continua astfel politica de sprijinire a comunitatilor sportive din tara noastra si prin acest tip de parteneriat, pe langa un portofoliu tot mai vast de echipamente de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta pe piata romaneasca.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA