Natiunea MMA

Brasovul gazduieste Cupa Romaniei la Karate
14/09/2017  Federatia Romana de Karate WUKF, in colaborare cu CSU Brasov si cu sprijinul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si al Ministerului Tineretului si Sportului, organizeaza in perioada 23-24 septembrie 2017, la Brasov, Cupa Romaniei pentru copii, mini-cadeti, cadeti si seniori, atât individual cat si pe echipe.
  Copiii (fete si baieti de la 7 ani neimpliniti pana la sub 13 ani) vor concura la Kata, Kumite si Kihon. Kata se organizeaza separat pe urmatoarele stiluri: Shotokan, Wado-Ryu, Shito-Ryu, Goju-Ryu, Shorin-Ryu. Categoriile cu mai putin de 3 competitori vor fi cumulate. Probele pe echipe se vor desfasura la categoriile de varsta 9-10, respectiv 11-12 ani. Nu este acceptata participarea unui sportiv la o alta categorie de varsta decat cea proprie.
  Pentru mini-cadeti, cadeti si seniori, competitia este impartita pe categorii de greutate, urmand sa se deruleze la Kata si Kumite. Kata se organizeaza separat la Shotokan, Wado-Ryu, Shito-Ryu, Goju-Ryu, Shorin-Ryu. Proba pe echipe se disputa in formatii de cate 3 concurenti, in toate stilurile. La Kumite, participantii trebuie sa aleaga intre probele Shobu Sanbon si Shobu Ippon. Sportivii pot participa la o singura categorie de varsta in probele individuale, dar pot face parte din echipe cu categorii de varsta superioara in limita unui concurent de echipa.
  Taxa de participare este de 50 de lei/o proba, respectiv 75 de lei/mai multe probe sau echipa.
  Inscrierile se incheie duminica, 17 septembrie 2017, ora 23.
  Intrecerile Cupei Romaniei la Karate 2017 vor fi gazduite de Sala de Sport “Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov.

  Vlad Amariei-www.natiuneamma.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA