Natiunea MMA

Brian Stann vs Jorge Santiago, confirmata oficial pentru UFC 130 din 28 mai
24/02/2011


                  Brian Stann               vs                  Jorge Santiago

Frenezia media despre semnarea sau nu a contractului dintre UFC si campionul categoriei mijlocii a Sengoku Raiden Championship s-a terminat in cele din urma.

Santiago a pus pixul pe hartie si a pecetluit revenirea sa in Octogon impotriva lui Brian Stann la UFC 130 din 28 februarie, in Las Vegas. Stirea a fost confirmata oficial ieri de catre promotia americana.

Se zvonea initial ca Stann va da piept cu Wanderlei Silva , dar "The Axe Murederer" a fost surprins spunand ca nu vrea sa lupte cu erou militar american, pentru a nu isi pierde fanii din Statele Unite.

Stann si-a croit drumul in elita categoriei mijlocii cand l-a facut KO pe Chris Leben la UFC 125 pe 1 ianuarie.

In prima sa aparitiei in UFC, Santiago a reusit un palmares deloc impresionant de 1-2, suferind doua KO-uri spectaculoase in fata lui Chris Leben si Alan Belcher care l-au scos din lista sportivilor celei mai mari promotii de MMA din lume.

Nu a stat insa pe ganduri si imediat dupa plecarea din America si-a gasit o noua casa in Tara Soarelui Rasare, unde a reusit noua victorii consecutive, si unde are acum un palmares de 11 victorii in ultimele 12 lupte. Doua dintre aceste victorii au fost pentru apararea titlului categoriei mijlocii a Sengoku, la care a renuntat acum pentru a putea lupta din nou in UFC.

UFC 130 are loc pe 28 mai in Las Vegas si va avea ca Main Event lupta dintre Frankie Edgar si Gray Maynard.

Sursa - www.MMAmania.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA