Natiunea MMA

Brock Lesnar, acuzat de vanatoare ilegala in Canada
16/12/2011

Brock Lesnar e un mare fan al unui alt sport foarte...masculin, vanatoarea. Dar pasiunea sa poate sa ii provoace anumite neplaceri in Canada.

Lesnar trebuie sa raspunda in fata autoritatilor locale din Medicine Hat, Alberta pentru o serie de acuzatii foarte specifice acestui sport.

"Acuzatiile au fost prezentate in fata Curtii din Medicine Hat joi dimineata, si includ etichetarea ilegala, risipa de piele si carne comestibila ca si posesia unui animal protejat prin lege".

Desi pentru marea majoritate dintre noi aceste acuzatii nu suna prea interesant, si pot fi mai degraba asimilate cu elemente din scenariul filmului Tacerea Mieilor, se pare ca in Canada acestea sunt destul de problematice, avand in vedere ca judecatorul a fixat un nou termen pentru proces in luna ianuarie, dupa lupta fostului campion al UFC cu Alistair Overeem.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA