Natiunea MMA

Bucovina Fight Team, prima sala specializata de arte martiale mixte din Moldova
14/12/2011

Prima sală de arte marţiale mixte (MMA) din zona Moldovei, „Bucovina Fight Team”, va fi deschisă sâmbătă, la Suceava, la Baza Sportivă Unirea, iniţiativa aparţinându-i lui Gheorghe Ignat (27 de ani), alias „Ursul Carpatin”, suceveanul cu patru victorii în cuştile MMA, peste Ocean, în California, şi fost multiplu campion al greilor la lupte greco-romane.

La ideea fratelui său, Nicolae Ignat, şi ajutat de mai mulţi sponsori, Gheorghe Ignat a reuşit să achiziţioneze materialele necesare pentru o sală în care viitorii luptători de MMA din judeţul Suceava să se pregătească pentru competiţiile de profil.

Fostul campion al greilor la lupte greco-romane a avut parte şi de sprijinul antrenorului care l-a descoperit, Valerică Gherasim, preşedintele Clubului Sportiv Municipal (CSM) Suceava, care i-a pus la dispoziţie spaţiul din incinta Bazei Sportive Unirea.

Sala e dotată cu saci de kick-box şi box, saltele şi o cuşcă MMA, de cinci metri pe cinci, dimensiunea standard pentru cuştile de antrenament.

Gheorghe Ignat a precizat: „Nu va fi doar un sport, vor fi arte marţiale mixte: jiu-jitsu brazilian, kick-box, judo, box, lupte greco-romane, muay-thai. Va fi o împărţire pe clase diferite, pentru fiecare sport, pentru copii, tineri, adulţi, începători, avansaţi. Vor fi instructori pentru fiecare sport în parte, foşti sportivi de performanţă, care au participat la competiţii şi au experienţa necesară pentru ceea ce ne-am propus să construim aici, la Suceava”.

Gheorghe Ignat a declarat că, pentru început, când timpul îi va permite, se va ocupa personal de toţi cei care vor dori să facă parte din „Bucovina Fight Team” şi îi va iniţia în tainele celui mai dur sport din lume.

Printre sportivii de care se va ocupa în viitor se numără şi fratele său, Nicolae Ignat, căruia îi pregăteşte deja un prim meci în reguli de MMA pentru primăvara anului viitor. Gheorghe Ignat a ţinut să le mulţumească sponsorilor care l-au ajutat în demersul său.

Ghiţă, aşa cum îi spun prietenii, a mărturisit că şi el se va pregăti în sala pe care o va inaugura sâmbătă, pentru meciul pe care îl va susţine în martie 2012, în sala polivalentă de la Târgovişte, în compania lui Mariusz Zbigniew Pudzianowski (34 de ani), un luptător polonez care a câştigat cinci titluri de „Cel mai puternic om din lume” - mai multe decât orice alt sportiv.

Pentru evenimentul de sâmbătă, Ghiţă a pregătit mai multe demonstraţii de MMA şi a anunţat că vor fi şi câţiva invitaţi surpriză.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA