Natiunea MMA

Cain Velasquez, campionul greilor UFC, vrea sa revina in Octogon in Mexic
18/03/2014Velasquez inca e pe tusa, dar gandurile reintoarcerii se intensifica.

In urma ultimei victorii, asupra lui Junior dos Santos din cadrul UFC 166 ce a avut loc in Octombrie, ne-am asteptat la noua confruntare in Mexic. Aceasta a fost binenteles, inainte de accidentarea la umar, in urma careia a fost nevoit sa se recupereze timp de cateva luni.

Campionul a avut o interventie chirurgicala in Decembrie, in urma careia inca incearca sa isi revina suficient de mult pentru a incepe antrenamentele. Abia acum incepe sa vada luminita de la capatul tunelului.

“Ma aflu catre sfarsitul programului de reabilitare. Inca nu pot sa ma antrenez, dar sper ca medicii mei sa ma lase in curand sa incep.”

O estimare in mare a reintoarcerii sale este in Noiembrie, cand va trebui sa isi apere centura in fata castigatorului confruntarii dintre Fabricio Werdum si Travis Browne. Aceasta confruntare va avea loc in Aprilie in gala UFC on Fox 11.

“Consider ca Noiembrie e o luna OK pentru reintoarcerea mea. Imi ofera suficient timp pentru pregatire”, a adaugat Velasquez.

“Nu vreau sa fac previziuni cu privire la cine va castiga confruntarea dintre Werdum si Browne. Totusi il prefer pe Browne, dar vom vedea ce se intampla.“ Indiferent cine ii va fi adversar, Dana White asteapta  intoarcerea lui Velasquez.

“Nu voi merge in Mexic fara el. Cand va fi pregatit, vom pleca. Putem merge in Irlanda fara Conor McGregor, dar ar fi o prostie din partea noastra sa mergem in Mexic fara Cain.”, a spus White. Velasquez isi doreste sa ia parte la acel eveniment din Mexic. “Una dintre dorintele mele este sa lupta acolo. Voi face tot ce-mi sta in putinta ca acest lucru sa se implineasca”, a spus Cain.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA