Natiunea MMA

Campioana Legacy Fighting,Holly Holm semneaza cu UFC
11/07/2014Una dintre cele mai urmarite luptatoare de MMA din lume, Holly Holm, a semnat cu principala promotiei din acest sport. Presedintele UFC, Dana White, a facut public aceasta stire pe contul sau de Twitter.

Holm, 32 de ani, impreuna cu reprezentantii sai, s-a intalnit cu White si cu managementul UFC in Martie. La acel moment White a declarat celor de la UFC Tonight ca Holm nu prezinta interes pentru organizatie. De atunci se pare ca lucrurile s-au schimbat, deoarece s-a ajuns la o intelegere.

Ea detine un record profesional in box de 33-2-3. Ultima competite a avut-o in Mai 2013, cand a infrant-o pe Mary McGee la decizie. Holm detine de asemenea un record in kickboxing de 2-1, dar nu a mai concurat in acest sport din 2003.

Luptatoarea lui Greg Jackson Mike Winkeljohn, a fost de neinfrant in MMA, avand un palmares de 7-0. Ea a trecut, in cea mai recenta lupta - prin TKO, de Juliana Werner in gala Legacy 30 desfasurata in luna aprilie a acestui an. Holm si-a rupt mana in aceasta lupta. Inca nu se stie cu exactitate cand se va intoarce in activitatea competitionala, cu toate ca semnarea contractului semnifica o reintoarcere iminenta.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA