Natiunea MMA

Campionul Anthony Pettis asteapta rezultatele RMN-ului de la genunchi in urma accidentarii
02/09/2013Campionul UFC de la categoria usoara Anthony Pettis a spus ca genunchiul lui a actionat neasteptat dupa ce a incercat sa opreasca o lovitura primita din partea lui Benson Henderson de la deschiderea evenimentului UFC 164.

“Am incercat sa blochez o lovitura”, a declarat Pettis in dechiderea conferintei de presa de dupa lupta. “Nu am ridicat piciorul suficient, si m-a lovit exact in genunchi. Am simtit ca se misca necontrolat. Inca nu stiu ce are. Este umfat, poate e doar o vanataie. Nu stiu. Voi face un RMN si vedem care e situatia”.

Vestea buna pentru Pettis este ca accidentarea nu a fost la acelasi genunchi care l-a fortat sa abandoneze lupta programata cu Aldo la UFC 163.

In timp ce Pettis e pregatit pentru un nou oponent, presedintele UFC Dana White vrea sa mai astepte pana vor fi gata rezultatele RMN-ului.

“Nu stiu ce se va intampla. E inutil sa discutam despre o alta confruntare in acest moment”, a declarat White.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA