Natiunea MMA

Campionul BAMMA Mansour Barnaoui se retrage din lupta cu sportivul Absoluto, americanul Brightmon
04/09/2014Francezul de origine tunisiana Mansour Barnaoui era programat sa lupte cu americanul Michael Brightmon, sportiv care se antreneaza de ceva timp la Absoluto Bucuresti sub conducerea lui Tudor Mihaita, in urmatoarea gala BAMMA 16. El s-a accidentat insa recent la umar in timpul antrenamentului si s-a retras din confruntarea ce urma sa se desfasoare in 13 septembrie.

Oficialii organizatiei, citati de ziarul englez Mirror, au declarat ca lupta dintre cei doi va fi reprogramata pentru gala BAMMA 17 ce urmeaza sa aiba loc pe sfarsitul acestui an.

E o veste proasta pentru sportivul Absoluto, care va fi nevoit sa nu mai apara deloc pe fight-cardul BAMMA 16, datorita timpului prea scurt pentru a ii gasi un nou adversar. Mai mult, cu siguranta ca el va opta sa astepte pana campionul e pregatit din nou de lupta, evitand riscul unei posibile accidentari sau chiar o infrangere impotriva unui alt adversar.

BAMMA 16 are loc la Victoria Warehouse pe 13 septembrie, si va avea drept Main Event confruntarea intre starul britanic Paul Daley, veteran al UFC si brazilianul Marinho Moreira da Rocha, care are acelasi procentaj de knock-outuri reusite in cariera ca mai bine cotatul sau adversar britanic.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA