Natiunea MMA

Campionul DREAM Hiroyuki Takaya lupta cu Robert Peralta la Strikeforce "Diaz vs Daley"
28/03/2011

O lupta intre campionul categoriei pana a DREAM, Hiroyuki Takaya (15-8-1) si Robert Peralta (13-3) a fost adaugata la cardul preliminar al galei Strikeforce "Diaz vs Daley" de luna viitoare.

Gala are loc pe 9 aprilie la Valley View Casino Center din San Diego, si va fi transmisa live de catre canalul de televiziune Showtime. Main eventul serii va fi lupta dintre campionul en-titre Nick Diaz si Paul Daley.

Takaya revine in America dupa ce in 2008 a luptat de doua ori pentru acum defuncta promotie World Extreme Cagefighting. De atunci, luptatorul japonez a concurat numai in DREAM, unde a reusit in cele din urma sa il detroneze pe campionul categoriei pana Bibiano Fernandes. El are acum la activ trei victorii consecutive.

In fata lui va sta un alt nou venit in Strikeforce, Peralta, care intre in organizatia americana dupa o serie de sase victorii consecutive in promotia californiana Gladiator Challenge. Toate victoriile au fost inainte de limita. El mai are la activ o victorie in fata actualului campion al Tachi Palace Fights, Darrell Montague.

In acest moment, fight-cardul galei Strikeforce "Diaz vs Daley" este:

Tabelul principal

  • Nick Diaz vs. Paul Daley (pentru titlul categoriei semi-mijlocii)
  • Gilbert Melendez vs. Tatsuya Kawajiri (pentru titlul categoriei usoare)
  • Mike Kyle vs. Gegard Mousasi
  • Shinya Aoki vs. Lyle Beerbohm

Tabelul preliminar

  • Robert Peralta vs. Hiroyuki Takaya
  • Saad Awad vs. Joe Duarte
  • Casey Ryan vs. Paul Song
  • Edgar Cardenas vs. Rolando Perezmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA