Natiunea MMA

Campionul Rafael dos Anjos, dispus sa lupte cu Saint-Pierre la revenirea sa in UFC
06/07/2016
Fostul campion la categoria semimijlocie, Georges Saint- Pierre a anuntat, luna trecuta, ca este gata sa se intoarca in Octagon dupa ce a trecut cu brio antrenamentele-test. Mai mult, canadianul era dispus sa lupte impotriva campionului en-titre Michael Bisping, afirmand chiar ca poate concura in limitele categoriei 70 de kg.

Detinatorul titlului de la semiusoara, Rafael dos Anjos, a primit bucuros aceasta veste mai ales ca este un fan al lui Saint Pierre. dos Anjos s-a aratat incantat de posibilitatea disputarii unui meci impotriva idolului sau daca acesta isi va face categoria de greutate.

Saint-Pierre nu a mai avut meci in Ultimate Fighting Championship din noiembrie 2013. GSP l-a invins atunci, in gala UFC 167, pe Johnny Hendricks, pastrandu-si titlul la semimijlocie.

De partea cealalta, pe Rafael dos Anjos il asteapta meciul de maine impotriva portoricanului Eddie Alvarez. Brazilianul isi va apara titlul mondial la semiusoara in cadrul UFC Fight Night 90, eveniment gazduit de MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA