Natiunea MMA

Campionul Sengoku Raiden Championship, Jorge Santiago, revine in UFC
12/02/2011

Campionul categoriei mijlocii a Sengoku Raiden Championship, Jorge Santiago isi va face revenirea in UFC in 2011.

Santiago a semnat un nou contract cu promotia americana si se asteapta sa isi faca debutul la UFC 130 din 28 mai, impotriva unui oponent inca nedesemnat oficial.

Un produs al celebrei American Top Team din Florida, Santiago si-a inceput cariera profesionista in 2002. Centura neagra in BJJ, el si-a facut debutul in UFC la Fight Night 5 in 2006 cu un KO in fata lui Justin Levens dupa doar doua minute trecute din lupta. Au urmat insa doua infrangeri consecutive pentru el, in fata lui Chris Leben si Alan Belcher, care au dus la concedierea lui de catre promotia americana.

Santiago a revenit insa la victorie castigand turneul piramidal de patru luptatori al Strikeforce, rusind doau KO-uri in fata lui Sean Salmon si Trevor Prangley in mai putin de trei minute.

El a semnat apoi un contract cu Sengoku in Japonia, unde are acum o serie de cinci victorii consecutive. Trei dintre aceasta s-au produs in Grand Prixul categoriei mijlocii, culminand cu victoria sa in fata lui Kazuo Misaki in 2009 si cu castigarea centurii de campion.

Sursa: www.sherdog.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA