Natiunea MMA

Campionul Titan FC, Andre Harrison, la debutul in WSOF
23/11/2016  Neinvins la categoria pana in promotia Titan Fighting Championship, Andre Harrison il va infrunta in primul sau meci din World Series of Fighting pe Bruce Boyington in gala 34 care va avea loc chiar in ultima zi a anului, la Teatrul din Madison Square Garden din New York.
  Americanul Andre Harrison si-a inceput cariera de profesionist in urma cu 5 ani. El a castigat toate cele 14 disputate, 3 dintre ele prin KO. Anul acesta, “The Bull” s-a impus, pe rand, in fata lui Steven Siler, Deivison Francisco Ribeiro si Alexandre Bezerra.
  De partea cealalta, conationalul sau de 37 de ani, Bruce Boyington are 14 victorii la activ, suferind si 9 infrangeri. De altfel, “Pretty Boy” a pierdut ultima partida disputata in august, in fata lui Musa Khamanaev. Practic, acesta a fost primul esec al lui Boyington dupa o serie de 5 succese consecutive, ultimele doua repurtate anul acesta in fata lui Jonathan Lemke si Saul Almeida.
  WSOF 34 din 31 decembrie are in prim-plan ciocnirea de la categoria usoara dintre Justin Gaethje si Joao Zeferino. Pe langa acest cap de afis, pe cardul principal sunt incluse si meciul pentru titlu la semimijlocie dintre Jake Shields si Jon Fitch, dar si intalnirea de la categoria cocos in care Marlon Moraes isi apara centura in fata lui Josenaldo Silva.
  NBC va transmite in direct partidele de pe cardul principal, in timp ce meciurile de pe cardul preliminar pot fi urmarite pe NBC Sports Network.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA