Natiunea MMA

Campionul greilor Titan FC, Chase Gormley semneaza cu Bellator MMA
03/07/2015A doua organizatie de MMA din America, Bellator MMA isi continua politica de crestere a valorii sportivilor pe care ii are sub contract, ei anuntand in acest sens semnarea unei intelegeri cu campionul greilor promotiei Titan FC, Chase Gormley.

Desi detaliile contractului nu au fost facute publice, oficialii organizatiei au declarat ca acesta a acceptat o intelegere exclusiva pentru mai multe lupte. Aceasta stire vine dupa o serie de alte evenimente de acest tip, cateva alte nume mari din lumea MMA-ului, printre care veteranii UFC Josh Koscheck, Melvin Guillard si Phil Davis semnand recent astfel de contracte cu Bellator.

Gormley va intra intr-o divizie grea in care va trebuie sa lupte cu oameni ca Cheick Kongo, Bobby Lashley sau actualul detinator al centurii, Vitaly Minakov. Nu s-a stabilit inca data exacta a debului acestuia sub bannerul Bellator.

Dupa ce si-a inceput cariera profesionista cu sase victorii consecutive, Gormley a semnat cu UFC in 2009, dar nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor si a pierdut primele sale doua aparitii in Octogon. In cele din urma, cu un palmares nefavorabil, a fost concediat de UFC. El a castigat titlul Titan FC printr-o victorie la decizie in fata lui John Madsen in luna martie a acestui an.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA