Natiunea MMA

Cavalcante vs Romero si Kyle vs de Lima, adaugate la gala Strikeforce din 10 septmebrie
19/08/2011

Inca doua lupte au fost confirmate pentru gala Strikeforce din 10 septembrie in Cincinnati, Ohio.

Rafael "Feijao" Cavalcante si Yoel Romero au semnat acordurile de lupta pentru o infruntare la categoria semi-grea, iar Mike Kyle il va intalni pe nou semnatul Marcos Rogerio de Lima la aceeasi divizie de greutate.

Va fi prima lupta a lui Cavalcante de la pierderea centurii categoriei semi-grele a Strikeforce in fata lui Dan Henderson. Romero are un palmares destul de firav in MMA, de doar 4-0, dar are la activ o medalie de argint la lupte libere obtinuta la Jocurile Olimpice din 2000.

Kyle lupta si el pentru prima data de la infrangerea suferita la categoria grea in fata lui Antonio "Bigfoot" Silva in luna decembrie. De Lima are un palmares perfect de 8-0 in cariera sa profesionista de MMA.

Cele doua lupta vor avea loc pe tabelul preliminar al fight-cardului galei care va gazdui semi-finalele Strikeforce Heavyweight Grand Prix.

Josh Barnett lupta cu Sergei Kharitonov intr-un dintre aceste semi-finale, iar Antonio Silva il intalneste pe Daniel Cormier in cea de-a doua. Cormier ii ia locul lui Alistair Overeem in turneu,dupa controversata sa despartire de promotia americana.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA