Natiunea MMA

Chael Sonnen debuteaza in Bellator MMA impotriva lui Tito Ortiz
21/10/2016

  

  Doi dintre cei mai “murdari vorbareti" din istoria artelor martiale mixte se vor infrunta pe 21 ianuarie, la Fabulous Forum din Inglewood, langa Los Angeles.
  Espn.com arata ca, foarte probabil, fostul campion la categoria semigrea, Tito Ortiz, va lupta cu Sonnen in cadrul Bellator 170.
  Odinioara cel mai scandalagiu sportiv din MMA, Tito Ortiz s-a confruntat in ultimii ani cu numeroase probleme de sanatate, suferind atat leziuni, cat si interventii chirurgicale la gat si la spate. "Huntington Beach Bad Boy" a concurat ultima data la Bellator 142, in septembrie anul trecut. In meciul pentru titlul categoriei, Ortiz a fost intrecut de Liam McGeary, acesta producandu-i veteranului de 41 de ani cea de-a douasprezecea infrangere din circuit.
  Nici Sonnen nu se simte prea bine. El a pierdut ultima partida sustinuta in UFC, dupa ce a cedat in fata lui Rashad Evans, dar asta se intampla acum trei ani. De atunci, Sonnen nu a mai luptat cu nimeni, "gangsterul american" fiind implicat intr-un scandal de dopaj ce i-a atras dupa sine si o suspendare de doi ani. Sonnen a revenit in prim-planul MMA-ului chiar luna trecuta, dupa ce a anuntat ca a semnat un contract cu Bellator.
  Deocamdata, promotorul nu a dezvaluit alte inclestari din evenimentul care va fi difuzat in direct pe Spike.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA