Natiunea MMA

Chael Sonnen si Wanderlei Silva, antrenorii Sezonului 3 al TUF Brazil
22/10/2013Vrajmasia dintre Chael Sonnen si Wanderlei Silva va ajunge in lumea reality tv-ului, cei doi urmand sa fie antrenorii sezonului 3 al The Ultimate Fighter Brazil.

Presedintele Dana White a anuntat public acest lucru in showul de televiziune Fox Sports Live de aseara. Sonnen urmeaza sa il intalneasca pe Rashad Evans la UFC 167, in co-Main Event, iar Silva sta pe tusa de ceva timp din cauza unei accidentari la spate. Cei doi urmeaza sa lupta intr-o gala din 2014, dupa finala TUF Brazil.

Va fi cea de-a doua ocazie pentru cei doi de a fi prezenti pe platourile TUF. Sonnen a antrenat echipa adversa celei pregatite de Jon Jones la TUF 17, in timp ce Silva l-a avut ca adversar pe Vitor Belfort in sezonul inaugural al TUF Brazil. In acest sezon, cu numarul 3 al TUF Brazil vor fi prezenti luptatori de categorie mijlocie, semi-grea si grea.

Sonnen a luptat ultima data la UFC Fight Night 26, cand l-a submis pe Mauricio Rua cu o ghilotina in prima runda. Inainte de asta, el trebuiese sa se recunoasca invins prin TKO in fata lui Jon Jones, la UFC 159.

Silva are si el o reusita prin KO in fata lui Brain Stann la UFC on FUEL TV 8. El are un palmares de 4-5 in UFC de la debutul sau in 2007, cu victorii in fata lui Keith Jardine, Cung Le, Michael Bisping si Brian Stann.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA